“Kovidaš sam ženo” – himna Septice za pozitivne dane
7. studenoga 2020.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

“Kovidaš sam ženo” – himna Septice za pozitivne dane

Septica, antiveganska skupina opegeovaca, vratila se u pravo vrijeme – pandemije koronavirusa, a upravo su članovi benda novom pjesmom poručili svojim boljim polovicama – “Kovidaš sam ženo”.  

“Na Covid je pozitivan, inače je čovjek divan”, oda je svim dobrim ljudima koji se čuvaju pandemije koronavirusa, ali je na kraju ipak dobiju. Kovidaši su danas najmanje traženi ljudi pa osim kod svojih prijatelja nisu dobrodošli niti kod vlastite kuće upravo zbog “pozitive”. I baš kao što kaže pjesma – “medicinska sestro, na njeno ćeš mjesto, skupa će nam bit j****o – kovidaš sam ženo”.

U ovo negativno vrijeme potrebno nam je više pozitive, ali ne one korona pozitive nego glazbeno satirične u kojima su članovi Septice majstori znanja. Nikad viđeni videospot snimao je Dino Mataković, a režirao i montirao suosnivač benda Dubravko Mataković koji potpisuje i tekst pjesme, dok je glazbu i aranžman radio s kolegama Adamom Korugom  i Tomislavom Kordićem. S obzirom da je bend ovom pjesmom napravio zaokret u zvuku otkrivši i elektroničke momente, predstavljaju i nova alter ega pa je tako Dubravko od sada Doktor Kuća, Adam je DJ Saučešće, a Tomislav je DJ Prikoprčitelj.

Septica publici poručuje da bude pozitivna u negativnim vremenima i da se čuva virusa.