Sandi Cenov obradio Jusićevu “Ljubi san vašu kćer”
25. listopada 2017.
Music Box (9874 Članci)
Podijeli

Sandi Cenov obradio Jusićevu “Ljubi san vašu kćer”

Izuzetno moćno, a istovremeno prepuno emocije i duše. Samo tako, u jednoj se rečenici može opisati novo glazbeno iznenađenje Sandija Cenova.

Evergreen ‘Ljubi san vašu kćer’ legendarnog dubrovčanina Ibrice Jusića, dobio je novi glazbeni ‘vijek’ u nestvarno dobroj izvedbi Sandija, za koju se već sada može predvidjeti kako će postati pravi hit.

Cijela je priča otkrio nam je Sandi, krenula sasvim slučajno kada su ga na jednoj gaži tražili da odsvira pjesmu po svom guštu, za dušu. Nakon što su svi ostali ‘osupnuti’ izvedbom upravo ove pjesme, te nakon što je nekoliko dana kasnije, kući sasvim slučajno u starom rokovniku pronašao papir sa tekstom iste, koji mu je sam Ibrica izdiktirao na jednoj kavi početkom devedesetih, odlučio je kako su to sve znakovi da treba snimiti skladbu, ali kao sasvim novu pjesmu, u novom aranžmanu i sa svojim bendom.

Tako je nakon dvadesetpet godina ‘Ljubi san vašu kćer’, zasluženo zaživjela kao sasvim nova pjesme, ‘Po prvi puta pjevam na ikavici i nadam se da je dobro. Istovremeno, ovo je na neki način moje vraćanje duga Dalmaciji, gdje me izuzetno svo ovo vrijeme moje karijere, cijene, vole i poštuju. Ovo je jedna od pjesama koju pjevam za svoju dušu. Kamen mi je pao sa srca, kada sam Ibrici pustio pjesmu, a on mi je rekao da je dobro, da mu se jako sviđa. Što reći osim, da se nadam, kako će publika i obožavatelji, reagirati na isti način’., kazao je Sandi.

Novi aranžman pjesme radio je Igor Ivanović.

Autor: Hit Records

Foto: Privatni album Sandija Cenova