Tram 11 imaju najprodavaniji domaći album u Hrvatskoj!
25. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Tram 11 imaju najprodavaniji domaći album u Hrvatskoj!

Veliki povratnički koncert legendarnog hip-hop dua Tram 11, koji se prvo premjestio iz male u veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova, mjesec i pol dana prije održavanja je rasprodan, a njihov album ‘Čovječe ne ljuti se’ u pripremi za koncert najprodavanije je izdanje u Hrvatskoj.

Tram 11 su nakon četiri tjedna s trona maknuli Željka Bebeka koji se s novim albumom ‘Ono nešto naše’ ovoga puta nalazi na drugom mjestu službene top-liste prodaje Hrvatske diskografske udruge. U top tri ponovno je stiglo najdugovječnije izdanje top-liste kompilacija ’40 najvećih klapskih hitova’ u izdanju diskografske kuće Scardona koje se čak 88 tjedana nalazi u top 40 najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

U kategoriji inozemnih izdanja David Gilmour‘Live at the Pompeii’ nalazi se na prvom mjestu, na drugom mjestu još uvijek je mega uspješni album ‘Divide’ i Ed Sheeran, dok su treći 2Cellos s najnovijim albumom ‘Score’.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Foto: Mare Milin