Marko Tolja s Jazz orkestrom HRT-a ove subote u Laubi
26. listopada 2017.
Music Box (10572 Članci)
Podijeli

Marko Tolja s Jazz orkestrom HRT-a ove subote u Laubi

Da je subota stvorena za ples, poznato je odavno. Ove subote, 28. listopada, “groznicu subotnje večeri” dodatno će začiniti Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a, koji će u unikatnom prostoru zagrebačke Laube predstaviti zajednički, novi album “Stavi pravu stvar”. 

Posebni gosti su plesači okupljeni oko udruge BACK TO SWING ZAGREB, koja dolazi s pedesetak članova. Oni godinama aktivno rade na tome da Zagreb zapleše uz glazbu koja je prošlo stoljeće učinila nezaboravnim.  Ukoliko ste imalo skloni gibanju na predivne skladbe vintage & retro glazbe, subota i SWING LAUBA  je idealan odabir za vas! Sve što trebate je malo dobro volje i cipelice u kojima vam je ugodno plesati.

Glazbeni repertoar Marka Tolje uz pratnju čak sedamnaest vrhunskih glazbenika baziran je na novom albumu koji donosi swing obrade domaćih pop i rock hitova i to u formi u kojoj Marko pliva kao riba u vodi. “Blago onom tko te ima”, “Ja volim samo sebe”, “Budi moja voda”, “Teške boje”  – samo su neke od pjesama koje u novim aranžmanima zvuče kao da su objavljene pedesetih godina prošlog stoljeća.

Za dobru glazbu na after party-u je zadužen poznati DJ Robert Mareković. U subotu Laubu pretvaramo u Swing Laubu! Swing Lauba znači da je 28.10. dan za plesne cipelice, retro obleku i povratak u zlatno doba čage.

Ulaznice po cijeni od 100 kn (slobodno stajanje / sjedenje), 200 kn (VIP zona za jednu osobu*) i 800 kn (VIP zona za četiri osobe*) u prodaji su u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), te u sustavu Eventim.hr.

Ulaznica VIP zona (ulaznica za 4 osobe) vrijedi za 4 osobe i uključuje stol sa stolicama te bocu pjenušca po stolu. Ulaznica VIP zona (ulaznica za 1 osobu) vrijedi za 1 osobu i uključuje sjedeće mjesto i čašu pjenušca.

Foto: Nikola Knežević