Neno Belan i E.N.I. predstavili live izvedbu pjesme “Prekrasan dan” u novom ruhu
2. studenoga 2017.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Neno Belan i E.N.I. predstavili live izvedbu pjesme “Prekrasan dan” u novom ruhu

S velikog obljetničkog koncerta E.N.I. donose live izvedbu pjesme ‘Prekrasan dan’ u novom glazbenom ruhu s Nenom Belanom!

Prošlo je više od dvadeset godina otkada su se na glazbenoj sceni pojavile E.N.I koje su svoj okrugli 20. rođendan proslavile velikim koncertom u rodnoj Rijeci u ožujku ove godine te s brojnim kolegama glazbenicima i prijateljima obilježile svoju ljubav prema glazbi koja ih već godinama spaja bez obzira na različitosti koje su im tijekom godina postale gotovo pa zaštitni znak!

Kako bi se uvijek mogle prisjetiti te večeri u centru Zamet, na pozornici im se pridružio i Neno Belan s kojim su taj već ionako prekrasan dan uveličale i obilježile novom uspomenom i live duetom za pjesmu ‘Prekrasan dan’ kojom su E.N.I. već zarazile radijske etere i mjesecima bile na samom vrhu gotovo svih hrvatskih top ljestvica!

Pjesmu E.N.I opisuju kao svojevrsnu odu životu, odu malim i lijepim stvarima koje nas čine boljima, pristupačnijima, katkada odoljivima, ali ipak šarmantnima i zavodljivima. Mediteranski ugođaj sunčanog i prekrasnog dana s ljetnim okusom jazza sada dobiva svoje live izdanje u pomalo drugačijem glazbenom ruhu u izvedbi s Nenom Belanom, a ujedno i najavljuje njihov novi studijski album!

Foto: LaVie Photography