Posegana predstavila pravi jesenski spot za pjesmu “U zagrljaju tvom”
2. studenoga 2017.
Music Box (10099 Članci)
Podijeli

Posegana predstavila pravi jesenski spot za pjesmu “U zagrljaju tvom”

Popularni tamburaški sastav iz Požege, Posegana, ušao je u jesen radno te je početkom tjedna predstavio videospot za novi singl ‘U zagrljaju tvom’.

Spot je producirao FOTOimago, a scenarij i režiju Andrea Majdandžić. Zanimljive uloge imali su Sara Jurišić i Petar Karamatić koji glume mladi zaljubljeni par u cvijetu mladosti. Spot je sniman u Kutjevu, ispred hotela Baština te u Gradskoj knjižnici Požega.

‘U zagrljaju tvom’ je prava jesenska ljubavna pjesma koja je već došla do pozornosti slušatelja te broji više od 10 tisuća pogleda na YouTube-u u samo nekoliko dana. Pjesma je predstavljena na ovogodišnjem Aurea Festu u Požegi te se nalazi i na festivaskom albumu u nakladi Croatia Recordsa.

Tekst pjesme napisao je Josip Ralašić, a glazbu Marko Tomasović. Autor aranžmana i glazbeni producent je Zvjezdan Marjanović, a miks i mastering je odradio Ante Akrap u tonskom studiju ‘Hardwork’ u Požegi.

Novi singl Posegane dio je albuma prvijenca, koji nosi naziv velikog hita ‘Doživotno tvoj’, a osim te pjesme Požežani su objavili još niz singlova koji su osvajali radijske etere, poput ‘Ti si mi sve’, ‘Dovraga sve’, ‘Da uz tebe dišem’, ‘Ljubav to smo mi’, ‘Na na na’ i druge.