POŽURITE PO ULAZNICE: Dubioza kolektiv rasprodala parter Arene Zagreb
2. studenoga 2017.
Music Box (7779 Članci)
Podijeli

POŽURITE PO ULAZNICE: Dubioza kolektiv rasprodala parter Arene Zagreb

Preseljenje Dubiozinog koncerta iz Doma sportova u Arenu Zagreb 17. studenog povećalo je već ogroman interes publike koja se brzo pobrinula da sve karte za Parter budu rasprodane.

Trenutno se u ponudi nalazi još svega 20% kapaciteta Donje tribine te nešto više ulaznica za Gornju tribinu. Navedeni sektori mogu se kupiti po povoljnijim cijenama od 110 za Donju i 90 kn za Gornju tribinu sve do nedjelje, 5. studenog. Od ponedjeljka 6. studenog cijene će im iznositi 130, odnosno 100 kn i ostat će na snazi do isteka zaliha.

Uoči najtraženijeg hrvatskog samostalnog koncerta Dubioze te objave novog studijskog albuma «Pjesmice za djecu i odrasle» bend će premijerno prikazati svoj prvi dokumentarac. «Film za djecu i odrasle» prati snimanje novog albuma Dubioza kolektiva i kombinira dokumentarne snimke rada u studiju s biografskim materijalom.

„U filmu smo željeli pokazati kako funkcionira bend i kako je kompletan sistem našeg rada baziran na „uradi sam“ principu“ – izjavili su članovi benda. Režiser filma je Midhat Mujkić, a grupa će ga objaviti online na svojim platformama u nedjelju, 12. studenog.

Također, prošli tjedan Dubioza kolektiv predstavila je partnerstvo s Viberom koje donosi Dubiozin Public account te Viber bot, no i 16 animiranih stickera koji se mogu skinuti besplatno. Stickeri su osmišljeni od strane Dubioze, animirani rukom Vedrana Mujagića, člana benda i sasvim su personalizirani, a u samo nekoliko dana na svoje mobitele ih je skinulo više od 200.000 ljudi.

Dubiozin premijerni dolazak u Arenu bit će njihov najmasovniji nastup i, prema svemu sudeći, jedan od najvećih koncerata u novijoj hrvatskoj povijesti. Podsjetimo, novi susret benda i ovdašnje publike trebao se dogoditi u Velikom Domu sportova, ali je taj prostor bio rasprodan čak 26 dana prije održavanja, pa je sve preseljeno u najveću hrvatsku dvoranu, Arenu Zagreb.

ZAMJENA ULAZNICA ZA ARENU

Ulaznice za Dom sportova vrijedit će za Arenu i to isključivo za sektor Parter.

Ukoliko će vlasnici ovih ulaznica žele na neki od druga dva sektora (Donja ili Gornja tribina) trebaju se javiti na mail info@laa.hr najkasnije do petka, 3. studenog gdje će dobiti upute kako zamjeniti svoje ulaznice.

Foto: Benny Gaši