Bryan Adams prije zagrebačkog koncerta objavio kompilaciju “Ultimate”
4. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Bryan Adams prije zagrebačkog koncerta objavio kompilaciju “Ultimate”

Bryan Adams je predstavio potpuno novo, bogato best-of kompilacijsko izdanje „Ultimate“, koje je od sada hrvatskoj publici dostupno u digitalnom i fizičkom obliku.

Izdanje „Ultimate“ zaokružuje dugogodišnji rad ikone feel-good rock’n’roll glazbe i balada, a nalazi se u Adamsovom glazbenom katalogu uz 13 studijskih albuma, 5 live albuma, 5 kompilacijskih izdanja i više od 75 singlova. Spomenuta izdanja Bryan je sažeo u novi album koji donosi 21 pjesmu, među kojima su se našle i „Cuts Like A Knife“ te „Run To You“, ali i „When You’re Gone“ – nastala u suradnji s Melanie C te „Cloud Number Nine“.

Uz Bryanove klasike kao što su „Summer Of ’69“, „Have You Ever Really Loved A Woman?“ te pjesmu snimljenu u suradnji s Rodom Stewartom i Stingom – „All for Love“, na kompilaciji se nalaze i dvije nove pjesme – „Please Stay“ te „Ultimate Love“, od kojih je prvospomenuta predstavljena kao najavni singl novog izdanja.

Kao tekstopisac i glazbenik, uvijek nešto stvaraš“ otkriva Bryan Adams i nastavlja „Iako je ovo ‘ultimativna’ kolekcija pjesama, gledam unaprijed. I „Please Stay“ i „Ultimate Love“ su pjesme koje sam jednostavno osjetio da moram napisati u ovim nesigurnim vremenima i pokazati koliko nam više od ičega – treba ljubavi“.

„Ultimate” izdanje objavljeno je neposredno prije Bryanovog nastupa u zagrebačkoj Areni, koji će se održati 9. studenog. Kanadska glazbena ikona pred hrvatsku publiku stiže u sklopu svoje svjetske Get Up turneje, kojom promovira istoimeni aktualni studijski album, objavljen 2015. godine.

Ulaznice za koncert moguće je kupiti putem sustava Eventim.

„Ultimate“ – popis pjesama
1.Go Down Rockin’
2.Can’t Stop This Thing We Started
3.Run To You
4.Ultimate Love
5.Heaven
6.It’s Only Love (with Tina Turner)
7.Here I Am
8.When You’re Gone (with Melanie C)
9.Cloud Number Nine
10.(Everything I Do) I do It For You
11.You Belong To Me
12.Summer Of ’69
13.Have You Ever Really Loved A Woman?
14.Somebody
15.Please Forgive Me
16.Cuts Like A Knife
17.The Only Thing That Looks Good On Me Is You
18.All For Love (with Sting & Rod Stewart)
19.Back To You
20.Please Stay
21.18 Til I Die