KiNK prvi headliner regionalnog underground techno festivala Moondance u Trogiru
4. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

KiNK prvi headliner regionalnog underground techno festivala Moondance u Trogiru

Najomiljeniji regionalni underground techno festival – Moondance, objavio je datume za svoje šesto izdanje!

9.,10. i 11. kolovoza 2018. godine trogirska kula Kamerlengo ponovo će postati centar techna u ovom dijelu Europe. Tijekom tri noći festival će predstaviti neke od najboljih svjetskih, regionalnih i lokalnih underground techno DJ-a, live izvođača, video artista kao i glazbenih predavanja. Ukupno će nastupiti više od 40 izvođača.

Pored datuma predstavili su i prvog potvrđenog headlinera. Riječ je o najboljem svjetskom live actu – umjetniku koji radi pod imenom KiNK!

“KiNK poznaje mašine u dušu i radi improvizacije s njima. Često radi od ničega pripremljenog ‘from the scratch’, a glazbeni balansira između housea i techna s velikim utjecajem Detroita. Osim vlastite produkcije remiksirao je i mnoge face“, izjavio je direktor festivala Pero Brčić, dodajući da uskoro slijede objave i ostalih izvođača.

Važno je napomenuti da je u prodaju pušten ograničen broj ‘early bird’ ulaznica za posjetioce iz regiona. Moondanceri svoje ulaznice mogu kupiti na Ticketshop.hr.

Moondance festival predstavlja egzotični spoj elektronske glazbe, video umjetnosti, edukacije i zabave te se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom kao i jedinstvenim ambijentom srednjovjekovne kule Kamerlengo nametnuo kao vodeći underground techno festival i izvan regije.

Podsjećamo da ‘Road To Moondance’ turneja počinje 18. studenog 2017. godine u Mikser House, u Sarajevu, kada će po prvi put u BiH nastupiti Oliver Deutchman iz Njemačke.