Rasprodana Večer s Cohenom u Saxu! Ubačen još jedan datum!
9. studenoga 2017.
Music Box (5521 Članci)
Podijeli

Rasprodana Večer s Cohenom u Saxu! Ubačen još jedan datum!

Kažu da je 2016. jedna od najtežih godina u povijesti glazbe i pop kulture općenito jer su nas napustili brojni velikani. Jedan od njih je i kanadski pisac, pjesnik i svakako jedan od najznačajnijih kantautora svih vremena, Leonard Cohen.

Svojevrsni hommage ovom nikad prežaljenom „umjetniku ljubavi i smrti“, kako ga često vole zvati, dat će Maja Posavec uz pratnju Ivana Kapeca na gitari. Mjesto održavanja je Sax, a riječ je više o interpretaciji nego uobičajenom koncertu, u velikoj mjeri inspiriranoj albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, te mu je 70-ih i 80-ih bila prateći vokal na koncertima. Maja i Ivan interpretiraju i sve druge Leonardove bezvremenske hitove tako da se ovo iskustvo nipošto ne smije propustiti.

Organizatori su u četvrtak, 9. studenog objavili vijest kako je zainteresiranost za koncertom bila velika i rasrpodan je u rekordnom vremenu. No, dobra vijest je da je dodan još jedan datum, 7. prosinca. Stoga, nabavite ulaznice na vrijeme jer će vjerojatno i ove brzo nestati.