Poslušajte kako akustično zvuči pjesma “Twilight” grupe Luminize
17. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Poslušajte kako akustično zvuči pjesma “Twilight” grupe Luminize

Predstavljamo novi video iz Akustika Session serijala uz Luminize – nakon “Glavni lik” i “Vertigo” videa, nastavak dolazi u obliku live-akustične izvedbe pjesme “Twilight”.

U protekla dva tjedna predstavljen je Luminize Akustika Session EP, dostupan u digitalnom obliku na Deezeru, kao i prateće video-snimke sessiona snimljenog u Rockmarku – do sada su na Akustika Session YouTube Vevo kanalu predstavljeni videi live-akustičnih izvedbi pjesama „Glavni lik“ i „Vertigo“, zamijećene obrade Elementalovog singla.

Spomenuti YouTube Vevo kanal bogatiji je za još jedan video – „Twilight (Akustika Session)“ izvedbu, što je treći od ukupno četiri videa koji će biti objavljeni kao dio ovog live-akustičnog serijala.

Luminize Akustika Session novi je u nizu live-akustičnih serijala, koje Universal Music Hrvatska predstavlja u suradnji s akustičnim glazbenim projektom „Akustika“. Početkom godine predstavljeni su Akustika Session serijali snimljeni s Marinom Jurićem-Čivrom i Ivanom Kindl, također objavljeni u digitalnom EP i video izdanju. Sessioni su snimani u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, u suradnji s Nexus Produkcijom.

Ovim serijalom zaokruženim kroz zajednički naziv „Akustika Session“ publici se predstavljaju prepoznatljiva glazbena imena u nesvakidašnjem glazbenom izdanju, kroz njihove live-akustične izvedbe odabranih pjesama, na specifičnim lokacijama.

Luminize Akustika Session EP – popis pjesama:
Glavni lik
Vertigo
Twilight
Kill It With Love

Foto: Marko Horvat