Davor Radolfi i Ritmo Loco nastupit će prije Gypsy Kingsa u Ljubljani
21. studenoga 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Davor Radolfi i Ritmo Loco nastupit će prije Gypsy Kingsa u Ljubljani

Savršen početak tjedna za Davora Radolfija i njegov prateći bend Ritmo Loco. Nakon samo nekoliko dana od predstavljanja svog novog singla te odličnih reakcija radijskih urednika, kao i publike na predivnu latino odradu ‘Pred tvojim vratima’, Davor Radolfi i Ritmo Loco ostvarit će još jednu zanimljivu suradnju.

Radi se o nastupu iznimno uspješnog i popularnog francuskog benda podrijetlom iz Katalonije – Gypsy Kings koji su izrazili želju ugostiti Davora Radolfija i njegov bend Ritmo Loco u slovenskoj dvorani Stožice 2.12. na svom velikom koncertu u Ljubljani. Karijera Davora Radolfija od prije je poznata menadžmentu Gypsy Kingsa, kao i njegov rad koji su godinama pratili te su ga pozvali da gostuje na njihovom koncertu u Ljubljani.

‘Iznimno mi je drago i zaista sam sretan što ćemo nastupiti prije ovako jednog respektabilnog benda. Veselim se nastupu u Sloveniji i vjerujem kako ćemo svi skupa uživati‘, rekao nam je Davor Radolfi.

Ova suradnja nimalo ne čudi s obzirom na to da su Davor Radolfi i njegov prateći bend Ritmo Loco baš kao i Gypsy Kings žanrovski dosta slični.

Grupa Gypsy Kings je iznimno popularna u svijetu po tome što su uspjeli povezati tradicionalni flamenko stil s pop i latino ritmovima, a upravo to krasi Davora Radolfija i njegov prateći bend Ritmo Loco. Latino ritam je ono što će se protezati kroz čitav koncert, a Ritmo Loco i Davor Radolfi je odličan izbor kao uvertira u još jednu uzbudljivu glazbenu poslasticu. Grupa Gypsy Kings sastoji se od glazbenika iz Arlesa i Montpelliera, koji izvode pjesme na andaluzijsko-španjolskom jeziku. Pjesme poput „Djobi,Djoba “, „Volare“, „Bamboleo“, „Baila me“ samo su neke od njihovih najpoznatijih hitova koji vas mame na ples.

Možemo sa sigurnošću reći kako će publika uživati na ovom fantastičnom koncertu te će na trenutak pobjeći od svakodnevice na valovima latino ritmova.