FM Jam trojac predstavio posljednju pjesmu pred izlazak albuma
9. prosinca 2017.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

FM Jam trojac predstavio posljednju pjesmu pred izlazak albuma

Nakon što su objavili najavni singl „Đe će ko“, te pjesme„Teorija zavjese“ ft. Zijah Sokolović i „Baš svi“ ft. Ćelo & Abdi, FM Jam trojka – Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju novi komadić zvuka s iščekivanog albuma „Egzil“ – pjesmu „Sad bi htjela“.

Prethodno objavljenim, eksplozivnim pjesmama trojac je samouvjereno i agresivno najavio album „Egzil“, a svega tjedan dana do izlaska iščekivanog izdanja, vrijeme je za nešto nježniji ton, u kakvom je nastala i rap balada „Sad bi htjela“. Novom pjesmom Frenkie, Kontra i Indigo dokazuju kako se i u istinskoj ranjivosti može pronaći hrabrost i inspiracija, a govore o komplikacijama koje se pojavljuju tijekom dugogodišnjeg odnosa muškarca i žene.

Frenkie, Kontra i Indigo novom pjesmom „Sad bi htjela“ nastavljaju najavljivati album „Egzil“, sniman u Tokiju. Uz dosad predstavljene četiri pjesme, na albumu ćemo imati prilike čuti još 9 pjesama, a iščekivano izdanje u Hrvatskoj očekujemo za tjedan dana – 15. prosinca. Proces stvaranja novog albuma trajao je godinu dana, uspjeli su ga snimiti u svega pet dana, a hrvatskoj je publici dostupan u prednarudžbi putem Google Playa.

Foto: Mario Ilić