Čaroban kraj godine i nezaboravni glazbeni pokloni klape Rišpet
23. prosinca 2017.
Music Box (10076 Članci)
Podijeli

Čaroban kraj godine i nezaboravni glazbeni pokloni klape Rišpet

Jedan od najtraženijih i najuspješnijih klapskih sastava, klapa Rišpet, izuzetno uspješnu godinu, ispratiti će na najljepši mogući način.

Pred dobitnicima nagrade Cesarica u kategoriji ‘Hit godine klapske glazbe’ za pjesmu ‘Reći ćeš mi fala’, niz je odličnih koncerata, kojima će svojoj publici, ali i svima ostalima, poželjeti sretne blagdane u puno uspjeha u Novoj 2018. godini. Društvo iz Rišpeta, poznato je, uživa u live nastupima, a svaki je koncert prepun pozitivne energije i strasti. Prigoda je to ujedno i za promociju aktualne pjesme ‘Kad iman tebe’, ali i brojnih drugih sa posljednjeg studijskog albuma ‘Reći ćeš mi fala’, koji je u izdanju Hit Recordsa postigao odličnu prodaju, te se još uvijek nalazi na listi među trideset najprodavanijih albuma.

Staru godinu, Rišpet predvođen legendarnim frontmenom Ivom Amulićem i skladateljom klape Perom Kozomarom, ispratit će dvostrukim nastupom. Prvo će 31.12. u 11:00h, zapjevati u Novom Vinodolskom, dok će u Novu 2018. uvesti sve stanovnike Delnica i njihove goste.

28.12. Slovenija, Bovec
31.12. Hrvatska, 11:00h.00 Novi Vinodolski Trg, 21:30h doček Nove godine, Delnice Trg