Vintage Industrial Takeover by Hrvatska funk delegacija
23. prosinca 2017.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

Vintage Industrial Takeover by Hrvatska funk delegacija

U postbožićnoj, a prednovogodišnjoj Vintage funk B2B redaljci, u petak 29.prosinca od 22:00h pa sve do 5:00 ujutro za vas vrti 6 DJ-a.

Za ulaz od 20 kuna ulovite zvuke Hrvatske Funk Delegacije u tranzitnom godišnjem periodu na putu od sarme, do šunkice, a skoro će i kuhana jaja. Sveprožimljajući glazbeni magovi i vinyl funk delegati 29.12. bit će Borovich, Kool S, SlipMat, Soul Bader, Venom i Werft.

Ne propustite 7-satno polaganje hitova na plesnjak uz gromoglasne ovacije brkatih muškaraca koji iz svojih grudi ispaljuju lasere, a sve zbog enormnog funk utjecaja spaced out psycha, deepa, soul-šlagera, jazz funka, soula i afrobeata.  Savršen petak za rastavljanje plesnog podija na sastavne dijelove. Party koji ne želiš bilo kojim izgovorom propustiti – Hrvatska Funk Delegacija: Vintage Takeover – 29.12.2017.. Cijena ulaznice je 20 kuna, a sve počinje u 20 sati.
Kraj godine za vas selektira dream team strastvenih kolekcionara i opsesivno-kompulzivno poremećenih likovi, selektora i poslužitelja noćnog života.