VIDEO: Bosutski bećari predstavili spot za novu baladu “Moje sve”
5. siječnja 2018.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

VIDEO: Bosutski bećari predstavili spot za novu baladu “Moje sve”

Prekrasna balada Bosutskih bećara ‘Moje sve’, predstavljena krajem studenog, dobila je i video spot.

Pjesma koja je najavila novo kreativno razdoblje vinkovačkih Bećara, autorsko je djelo Marka Zeljkovića – Zelje koji je ujedno i redatelj spota.

Bosutski bećari su krajem prošle godine predstavili novu postavu koju predvodi odlični mladi pjevač, Marko Funarić. Najpoznatiji po velikom hitu ‘Sad kada došla si’ i studijskom albumu ‘Budi tu’, Bosutski bećari novom pjesmom potvrđuju status jednog od najpopularnijih tamburaških bendova u Hrvatskoj posljednjih desetak godina.

‘Pjesmom ‘Sad kada došla si’ obilježili smo naše i mnoge druge živote, pogotovo početke onih zajedničkih. I dan danas pjesma je veliki hit, a sada nam je želja da se to isto dogodi i s novom baladom’, kažu Bosutski bećari koji će krajem mjeseca nastupiti na Glazbenom festivalu ‘Šokačke pisme’ u Županji.
O spotu ‘Moje sve’ rekli su: ‘On govori o jutru. O buđenju pokraj voljene osobe i onom posebnom osjećaju sigurnosti u nečijem zagrljaju. Onom zagrljaju u kojem se ona osjeća kao princeza. Kao kap vode na njegovom dlanu. I gdje svaki dodir i pogled vodi na vrh svijeta. Tamo gdje osim njih ne postoji ništa. Neka vam uvijek sviću baš takva jutra!’