FOTO: S.A.R.S. zagrebačkoj publici priuštio egzibiciju ljubavi
27. rujna 2021.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

FOTO: S.A.R.S. zagrebačkoj publici priuštio egzibiciju ljubavi

Dvije i pol godine od njihovog posljednjeg koncerta ovog su vikenda miljenici zagrebačke publike napokon ponovo zasvirali na dugoočekivanom open air koncertu na Zagrebačkom velesajmu.

Već sat prije službenog otvaranja vrata, najvjernija publika se počela okupljati pred ulazom na Velesajam, pokazujući da je koncert S.A.R.S.-a nešto što se ne propušta.

Foto: Goran Berović

Bend je koncert otvorio pjesmom ‘Ikone pop kulture’, nakon koje su se, na opće oduševljenje fanova, zaredali brojni, svima dobro znani super-hitovi – “Buđav lebac”, “Lutka”, “Debeli lad”, “To rade”, “Ti, ti, ti”, “Praktična žena”, “Rakija”, “Mir i ljubav”, “Pepeo”, “Klinka”, “Dane brojim”. Sve do jedne je odlično raspoložena publika s bendom pjevala uglas dajući tako snažan feedback koji im je bend uzvraćao sjajnom svirkom i atmosferom! U gotovo dva i pol sata koncerta S.A.R.S. su za zagrebačku publiku pripremili i neka iznenađenja – premijerno su pred zagrebačkom publikom uživo odsvirali nedavno objavljeni singl Gluva”, kojim najavljuju svoj novi album, a još jedno iznenađenje uslijedilo je kada im se na pozornici u izvedbi pjesme “Ti, ti, ti” pridružio i Shamso 69 iz grupe Brkovi.

Foto: Goran Berović

Osim toga, Zagreb je dobio još jednu premijeru i to ekskluzivnu! S.A.R.S. je na Velesajmu odsvirao potpuno novu i još neobjavljenu pjesmu “Hej, kafano”, definitivno novi budući hit singl, koji će se također naći na njihovom idućem studijskom albumu. Nakon odličnih reakcija, bend je pjesmu ponovio i na samom kraju koncerta, koji su zatvorili sa “Perspektivom”, “Živim na Balkanu” i “Veruj mi”. Bila je to u subotu, poručio je frontmen Žarko Kovačević, egzibicija ljubavi na velesajmu!

Foto: Goran Berović

“Želim se zahvaliti svima što su došli i što smo zajedno na velesajmu napravili egzibiciju ljubavi. Uživali smo na bini, a kako i ne bi kada nas je podržala, već tradicionalno, glasna i razigrana zagrebačka publika. Nekoliko vjernih fanova mi je nakon koncerta reklo da im je ovo bio naš najbolji nastup na kojem su do sada bili i drago mi je da smo opet potvrdili da ljubav između Zagreba i S.A.R.S.-a i dalje traje.” – poručio je Žarko Kovačević nakon koncerta!

Foto: Goran Berović