Sajsi MC u 24 sata objavila tri pjesme i već prikupila više od 100 tisuća klikova
7. siječnja 2018.
Nikola Knežević (2718 Članci)
Podijeli

Sajsi MC u 24 sata objavila tri pjesme i već prikupila više od 100 tisuća klikova

Najpopularnija reperica u regiji, Sajsi MC, koja svojom glazbom, tekstovima i izgledom privlači pažnju sve više publike, zaključila je prvi dio priče zvan “Rad, rad i samo bleja”.

To je naziv albuma za koji su sve pjesme predstavljene u 2017. godini kroz videospotove. Zadnje tri pjesme objavila je 29. i 30. prosinca, odnosno u samo 24 sata. “Nesanica”, “Žileti” i “Bunda na plaži” već su zajedno prikupile više od 100 tisuća klikova na YouTubeu te još jednom dokazale činjenicu kako je riječ o vrlo popularnoj umjetnici.

I ove je pjesme napisala Ivana Rašić, odnosno Sajsi MC,  glazbu je radio Čedomir Miljković poznatiji kao DJ BKO, a mix i mastering poznati producent Milan Sevdahbaby Stanković. “Žileti” su postavljeni kao pjesma na YouTube, za “Bundu na plaži” snimljen je lyric video, a za “Nesanicu” videospot.

Sajsi MC je cijeli album “Rad, rad i samo bleja” objavila ekskluzivno na Deezeru, a možete ga preslušati OVDJE. Inače, uskoro s novim pjesmama dolazi i u Hrvatsku gdje će 26. siječnja nastupiti na festivalu “Drito iz Tvornice” u Tvornici kulture, a dan kasnije i u klubu Quasimodo u Splitu.