IZVJEŠĆE/FOTO: Flyer promovirali trojku na vrhunskom koncertu u Vintageu
11. siječnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Flyer promovirali trojku na vrhunskom koncertu u Vintageu

Vintage Industrial Bar je u srijedu navečer ugostio grupu Flyer koja je promovirala uspješan album “3”, prema mnogima jedan od najboljih pop albuma u 2017. godini.

Dugo se čekalo na ovaj koncert zbog termina jer je Vintage u zadnje vrijeme krcat koncertima, ali kako su istaknuli, htjeli su da to bude Vintage jer je u tom prostoru bend već odradio nekoliko odličnih koncerata. Šteta što ovoga puta nije bilo više publike da sudjeluje vrhunskom zvuku i koncertu Flyera koji je došao u pojačanom sastavu. Na nekoliko pjesama im se pridružila brass sekcija iz Jinxa, Igor Pavlica i Ivan Kovačić, a tu su bile i iznimno kvalitetne back vokalistice Dora i Martina.

Flyer je svirao cijeli album “3” i hitove prva dva studijska uratka pa smo tako mogli čuti pjesme “Tragovi u tragu”, “O jednoj mladosti”, “More”, “Sve je u redu”, “Sretna”, “Pjesma za dvoje”, “Nismo sami” i druge, dok su koncert završili s pjesmom “Kako da te ne volim”, aktualnim singlom i najuspješnijom pjesmom albuma “3”.

“Zajedno sviramo već više od 15 godina u istoj postavi, ali osim nas petero, na stageu su sada s nama bile cure Dora i Martina koje su fenomenalno otpjevale cijeli koncert. I naravno, moram spomenut dečke, puhače, našu bras sekciju koja nam se pridružila, doduše ne na svim pjesmama, ali drugom prilikom ćemo to malo proširiti. S nama su svirali Igor Pavlica i Ivan Kovačić koje smo ‘maznuli’ Jinxima”, istaknula je Petra Kožar, pjevačica Flyera.

 

Slijede nove koncertne promocije novog albuma, ali i rad u studiju jer već najavljuju nova snimanja i pjesama i spotova tako da će 2018. godina za njih i njihove obožavatelje biti iznimno uzbudljiva.

Foto: Nikola Knežević