Sjajan početak godine za 2Cellos
11. siječnja 2018.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Sjajan početak godine za 2Cellos

Nakon što su u prošloj godini raspametili s eurospkom turnejom gdje su rasprodali sve što se moglo rasprodati, u sklopu svoje „Score“ turneje, dvojac 2CELLOS nastavlja „prašiti“ po Americi tijekom siječnja.

U tijeku su i pripreme za dva velika koncerta u zagrebačkoj i splitskoj Areni u Hrvatskoj.  Na pitanje da li im lakše svirati po svijetu ili kod kuće, dečki kažu: „Mi uvijek dajemo sve od sebe gdje god da sviramo, ali doma je jedan poseban osjećaj i posebna je napetost u zraku jer znaš puno ljudi u publici. Doma osjećaš tu neku odgovornost koju ne osjećaš u drugim zemljama.“

Dvorane se popunjavaju munjevito što potvrđuje i rasprodan kapacitet gold i premium parketa u Zagrebu i vrlo malo preostalih karata za parket 1 i parket 2 kao i svi segmenti tribine dolje. Split također bilježi rast prodaje, a s obzirom na manji kapacitet i tu se očekuje rasprodaja najboljih mjesta u sljedećim danima.

2CELLOS su prije tjedan dana predstavili i novi spot za pjesmu „My Heart Will Go On“, odnosno pjesmu iz filma „Titanic“ koji bilježi gotovo 500.000 pregleda na YouTubeu. Na spotu je radio Aleksandar Kerekeš-Keky koji je redatelj spota i direktor fotografije, a Luka i Stjepan su ranije s njim snimali i spot „Now We Are Free“ iz filma Gladiator.

Iako je ostalo nešto više od dva mjeseca do samih koncerata, daje se naslutiti kako će se tražiti karta više za ovaj glazbeni spektakl. Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i osjetite magiju i posebne čari ovog vrhunskog dvojca.