Uz Laudato TV band, Rafu i Antu Casha navijajmo za naše Kauboje!
12. siječnja 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Uz Laudato TV band, Rafu i Antu Casha navijajmo za naše Kauboje!

Dok rukometna groznica trese Hrvatsku i navijače naših Kauboja, Ante Cash, Rafael Dropulić Rafo i Laudato TV band snimili su novu navijačku himnu.

Pjesma se zove ‘Naprijed Kauboji’ i savršeno će odgovarati za nabrijavanje pred utakmice hrvatske repke koje svi željno iščekujemo. Pjesma je objavljena u nakladi Croatia Recordsa i Laudato TV-a, tekst je napisao Marin Periš, dok su glazbu s njim skladali Petar Horvat i Saša Maček, dvojac koji je bio zadužen i za aranžman. Mix i master radio je Petar Horvat, dok je zajedno s Rubenom Horvatom pjesmu i producirao. U Laudato TV bandu su se okupili Kaleb Smrtić (bas), David Mesarić (gitara), Saša Maček (bubnjevi), Joshua Kovačević (sax) i Ruben Horvat (trombon) dok su se za mikrofonom pridružili Ante Cash i pobjednik glazbenog reality showa Story Supernova Music Talents, Rafael Dropulić Rafo.

Za pjesmu je snimljen i videospot u produkciji Laudato TV-a kojeg je snimao i montirao Filip Horvat. ‘Naoružani’ navijačkim obilježjima sudionici spota su dali veliku podršku našim Kaubojima u borbi za najsjajniju medalju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

‘U crven, bijeloj, plavoj boji igraj srcem, sveti dres oznoji.
Hrvat nikog se ne boji, svi smo uz vas, naprijed Kauboji!’

Uz Antu Casha, Rafu i Laudato TV band zajedno bodrimo naše rukometaše na putu do europske medalje.