Provedite Valentinovo uz Tonija Cetinskog!
17. siječnja 2018.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

Provedite Valentinovo uz Tonija Cetinskog!

Izniman glazbenik i čovjek koji uvijek ističe kako je ljubav njegov pokretač i životni moto, na najljepši će mogući način uljepšati Valentinovo pred nama.

Bez obzira jeste li već pronašli svoju srodnu dušu ili ste još uvijek u potrazi za pravom ljubavlju, pjesme i izvedbe Tonija Cetinskog uvijek diraju srce i dušu. A Toni će vas upravo takvim i boljim emocijama, ispuniti na trostrukoj koncertnoj poslastici koja je pred nama. Slovenija će uživati u njegovim najvećim hitovima dva dana zaredom, 16.02. u Ljubljanskoj Cvetlićarni, a dan kasnije 17.2. u sportskoj dvorani ŠIC u Ljutomeru. Uvod u dane ljubavi, bit će nastup u Samoboru, na Trgu kralja Tomislava, 13.02. u sklopu Samoborskog fašnika.

Jedno je sigurno, očekuju vas odlični koncerti jer Toni i njegov bend uvijek daju sve od sebe. Svaka nova pjesma dovodi atmosferu do usijanja, a od uvodnih taktova i izlaska na pozornicu fanovi pjevaju s Tonijem u glas. Sve je to još jedna potvrda kako je novi i drugačiji zvuk kojeg promovira acoustic/electric projektom i u kojem pjesme izvodi u akustičnim varijantama, pun pogodak.

Istodobno, svakom novom skladbom, nastavlja raditi na sebi, svojim pjesmama, izvedbama, kako bi bio što bolji, što publika svih generacija cijeni i poštuje. Dokazao je to i aktualnim singlom ‘Nemam sreće s tobom‘, koji je od prvog pojavljivanja u eteru osvojio struku i slušatelje diljem cijele regije.

Ne propustite se stoga predati ljubavi i uživajte u neponovljivim Tonijevim koncertima koji su pred nama:
13.2. Hrvatska, Samobor, Trg kralja Tomislava 5 (Samoborski Fašnik)
16.2. Slovenija, Ljubljana, Cvetličarna
17.2. Slovenija, Ljutomer, Športna dvorana ŠIC Ljutomer

Izvor: Hit Records

Foto: Kastel Rock Festi