Frenkie, Kontra i Indigo “motaju kablove” u novom singlu!
12. veljače 2018.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Frenkie, Kontra i Indigo “motaju kablove” u novom singlu!

Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju video za pjesmu „Motaj Kablove“, snimljen za vrijeme nastupa FM Jam trojca u Domu Mladih, u Sarajevu.

Spomenuta pjesma dolazi s njihovog nedavno objavljenog drugog zajedničkog studijskog izdanja „Egzil“, koji su 3. veljače koncertno predstavili pred sarajevskom publikom.
Promociju albuma trio je u prosincu odradio u Beogradu, nakon čega su uslijedili i koncerti u Sarajevu i Tuzli – upravo su prošlog petka, 9. veljače, album „Egzil“ predstavili u klubu ‘Palma’ u Tuzli.

Album „Egzil“ svjetlo dana ugledao je u prosincu prošle godine i čak mjesec dana bio je na #1 najslušanijih albuma u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini, na Google Play digitalnom glazbenom servisu. Prateći videospot najavnog singla „Đe Će Ko“, u međuvremenu je prešao milijun pregleda na njihovom YouTube/VEVO kanalu.

Pjesma „Motaj Kablove“ hrvatskoj je publici dostupna u sklopu aktualnog albuma „Egzil“, u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa te u fizičkom CD i vinilnom obliku.