Tihomir Pop Asanović ove subote na Food Truck Festivalu
10. srpnja 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Tihomir Pop Asanović ove subote na Food Truck Festivalu

Prvi Festival na kotačima u svom prvom izdanju oživio je zagrebačko more Jarun te u kratkom vremenu postao „must be place“ za sve ljubitelje gastro, glazbene, prirodne i obiteljske atmosfere.

Iz šarenih hipijevskih kamiončića tijekom prvih pet dana Festivala širili su se neodoljivi mirisi slasnih jela vrijednih chefova, ljetni kokteli vrhunskih koktel majstora, craft pive iz točionika uz opuštajuću atmosferu prirodnog hlada sa neodoljivim zalascima sunca. Festival na kotačima je za velike i male, a Jarun se pokazao kao najbolji domaćin svima onima željnih bijega u prirodu izvan gradske vreve. Na mnogobrojne upite i želje posjetitelja o produženju Festivala, organizatori su odlučili nastaviti s festivalom te do 12. srpdnja donosi niz sadržaja.

Kako je glazba najbolji začin zagrebačkog Food Truck Festivala, novo izdanje Festivala donosi val svježih nastupa, a nakon Mangroovea, Azil Jazz trija i Kikija Beluhana na pozornicu će ove subote stati Tihomir Pop Asanović sa svojim prijateljima. U nedjelju nas očekuje koncert Soul Shadowsa. Koncertni programi počinju u 19 sati.

Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-eva , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a radno vrijeme Festivala je:

SUBOTA 11.7. – 11h  do ponoći
NEDJELJA  12.7. – 11h do ponoći

Foto: Goran Berović