NLV objavili live video za pjesmu “My Funeral”
12. veljače 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

NLV objavili live video za pjesmu “My Funeral”

Nakon uspješne koncertne sezone koju je NLV odradio tijekom 2017. godine promovirajući svoj istoimeni debitantski album, bend predstavlja live video za “My Funeral” kao podsjetnik na još jedan sjajan nastup.

Pjesma je na debi uratku pozicionirana na posljednjem mjestu, a pulski NLV ovim videom za “My Funeral” završava i priču oko tog albuma, te kao trag ostavljaju live snimku s prošlogodišnjeg MIMO-a u dvorani Gorgona u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti.

Video je još jedan podsjetnik na lakoću kojom NLV u svoj nastup uvuče slušatelje, a niti organizacija MIMO koncerata nije ostala ravnodušna: “NLV je nastupom na MIMO-u samo potvrdio da se radi o jednom od trenutačno najjačih imena na domaćoj glazbenoj sceni. O tome svjedoči prepuna dvorana Gorgona i besprijekoran nastup koji je sve nazočne ostavio bez riječi. U gotovo jednosatnom nastupu predstavili su većinom uratke s posljednjega studijskog albuma ‘NLV’, ali u nedjeljnom repertoaru bilo je i nekoliko starijih uspješnica, kao i novih pjesama. Nikol Ćaćić oduševila nas je jedinstvenim vokalom, te zanesenjačkom interpretacijom kojom je pokazala koliko su joj pjesme važne, bliske i intimne.”

Tijekom narednih mjeseci NLV ulaze u studio i započinju rad na novim materijalima s kojima se spremaju za nadolazeće koncerte u ovoj godini.

Bend s novim pjesmama nastavlja priču započetu s albumom prvijencem “NLV”, a dugoočekivano izdanje stiglo je nakon nekoliko singlova i EP-a, te je 2016. svrstano na popis najboljih albuma godine. Nakon brojnih koncerata po Hrvatskoj i regiji, bend je napunio Tvornicu culture i dvoranu Gorgona, a medij Europa Vox proglasio ih je jednim od najboljih bendova u Europi.

Foto: Nikola Knežević