Brkovi prvi headliner S.A.R.S. Music and beer festivala u Sinju
18. veljače 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Brkovi prvi headliner S.A.R.S. Music and beer festivala u Sinju

S.A.R.S. Music and beer festival čije će se 16. izdanje održati od 20. do 22. srpnja na jedinstvenj lokaciji bivše vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju, objavio je ime prvog glazbenog headlinera.

Organizatori iz udruge S.K.U.P. (Sinjski kulturni urbani pokret) objavili su kako će na festivalu ponovno zasvirati Brkovi, zagrebački punkrock-turbofolk sastav koji postoji od 2004. godine. Svoju glazbu nazivaju “turbo-punk-folk-wellness i spa”. Folk element u njihovoj glazbi se očituje u načinu pjevanja i gitarskim melodijama (često u tercama) koje zvuče kao hommage pastirskom rocku.

Na S.A.R.S. festivalu svirali su već dva puta te su oduševljeno ponavljali kako se u Sinju osjećaju prekrasno, a gostoprimstvo i fantastičan prijem publike u ovom gradu često ističu u brojnim intervjuima.

Imena novih bendova koji će nastupati na platou Vojarne organizatori će objavljivati svake druge nedjelje. Festivalsku ulaznicu za S.A.R.S. Music and beer festival koja vrijedi sva tri dana po najnižoj cijeni od samo 65 možete kupiti preko Entrio sustava.

Foto: Matija Purgar