Zbog velikog interesa koncert Marcusa & Martinusa premješten je u Dom sportova!
28. veljače 2018.
Music Box (11189 Članci)
Podijeli

Zbog velikog interesa koncert Marcusa & Martinusa premješten je u Dom sportova!

Već je poznato kako je predstojeća turneja norveške teen pop senzacije u rekordnom roku rasprodala velike arene u zemljama Skandinavije i ostatka Europe, a fanovima u Hrvatskoj i regiji već je od objave događaja bilo jasno da će svoje ulaznice morati osigurati na vrijeme, kako ne bi ostali bez njih.

No, u Hrvatskoj i regiji očigledno postoji puno veći broj MMersa (ime koje su sami sebi dali obožavatelji Marcusa & Martinusa) nego što se dalo naslutiti, pa je tako interes za koncert ovog mladog pjevačkog dua uvelike premašio dvoranske kapacitete lokacije na kojoj se događaj prvotno trebao održati.

Premještaj koncerta u Dom Sportova odlična je vijest za one koji još nisu nabavili svoje ulaznice! Sada će još više fanova imati priliku vidjeti svoje idole uživo te uživati u planetarno popularnim plesnim hitovima trenutno omiljenih Norvežana Marcusa i Martinusa. Kako bi obožavateljima diljem svijeta olakšali čekanje da turneja stigne i u njihov grad, mladi je pjevački dvojac nedavno izdao novi singl Remind Me, koji je u kratko vrijeme polučio veliki uspjeh.

Europsku Moments turneju Marcusa & Martinusa trebao je ugostiti jedan zagrebački klub, ali zbog izrazite potražnje ulaznica, koncert će ipak ugostiti Mala dvorana Doma sportova u Zagrebu, istog datuma, 27.03.2018. U tijeku je i nagradni natječaj u sklopu kojeg će nekoliko sretnika/ca osvojiti ulaznice za koncert, ali i druženje sa svojim idolima!

Priča o Marcusu & Martinusu, priča je o dvojici norveških dječaka koji su se preko noći pretvorili u ogromnu tinejdžersku pop senzaciju. Iz dana u dan, iz hita u hit,
nastavljaju osvajati srca obožavatelja i u tome su nezaustavljivi. Tek su na početku svoga puta, a za jednu od stanica izabrali su Hrvatsku. Prilika da uživo svjedočite njihovom koncertu prilika je koju ne želite propustiti.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede bez obzira na promjenu lokacije održavanja koncerta, a ulaznice se i dalje mogu kupiti na svim Eventim prodajnim mjestima i putem linka.