Chvrches i Matt Berninger iz The Nationala udružili snage u pjesmi “My Enemy”
4. ožujka 2018.
Music Box (9676 Članci)
Podijeli

Chvrches i Matt Berninger iz The Nationala udružili snage u pjesmi “My Enemy”

Škotski synth-pop bend CHVRCHES objavio je pjesmu „My Enemy“, na kojoj im se pridružio Matt Berninger iz benda The National.

Nakon objave singla „Get Out“ – prvog komadića zvuka iščekivanog trećeg studijskog izdanja koje će nam CHVRCHES uskoro predstaviti, synth-pop trio predstavlja pjesmu „My Enemy“, na kojoj im se pridružio Matt Berninger, a što je bend dao naslutiti već u videospotu za singl „Get Out“, u kojem se Berninger pojavljuje.

Svi smo veliki fanovi The Nationala, i čak smo svirali nekoliko festivala zajedno, no Matta smo najbolje upoznali za vrijeme humanitarne akcije ‘7 Inches For Planned Parenthood’, u koju smo bili uključeni, a koju je on pokrenuo.“ kaže Lauren Mayberry i nastavlja „Inspirirajuće je kad shvatiš da umjetnici kojima se diviš pokušavaju napraviti nešto dobro u ovom svijetu. Kad je došlo vrijeme za snimanje pjesme ‘My Enemy’ Iain i Martin rekli su mi da pošaljem email Mattu. Realno, nismo mislili da će naći vremena za to, no odmah je odgovorio i sve snimio već sljedeći dan u svojoj kući.

Baš kao i na singlu „Get Out“, CHVRCHES su se produkcijom nove pjesme bavili u suradnji s Gregom Kurstinom, ali pridružio im se i Steve Mac, što je prvi put da je bend udružio snage s vanjskim producentima na svom studijskom izdanju. Album „Love Is Dead“ naslijedit će izdanje „Every Open Eye“(2015.), donosi 13 pjesama, a u hrvatskoj ga očekujemo 25. svibnja.

„Love Is Dead“ – popis pjesama
Graffiti
Get Out
Deliverance
My Enemy
Forever
Never Say Die
Miracle
Graves
Heaven/Hell
God’s Plan
Really Gone
ii
Wonderland