GODINA NIPPLEPEOPLEA: Dolaze i na ekskluzivni nastup u Crnoj Gori – Bedem Fest u Nikšiću
7. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

GODINA NIPPLEPEOPLEA: Dolaze i na ekskluzivni nastup u Crnoj Gori – Bedem Fest u Nikšiću

Na radost, prije svega brojnih dama, povodom predstojećeg praznika osmog ožujka, organizacijski tim Bedem festa odlučio je da svim pripadnicima ljepše polovice „pokloni“ informaciju o dolasku tajanstvenog maskiranog dvojca Nipplepeople na deveti Bedem fest.

Lista izvođača devetog Bedem festa, nakon kultnog Beogradskog Sindikata, nastavlja s jako mističnim, inspirativnim i sve popularnijim eksperimentalnim sastavom Nipplepeople kojima će to također biti jedini i ekskluzivni nastup u Crnoj Gori u 2018. godini.

Ovaj sastav široj javnosti poznat je po mega popularnom singlu „Sutra“ a karakterizira ih i naglašena tajanstvenost za koju kažu da je njihov način da „u moru žutila na glazbenoj sceni stave svoju glazbu u prvi plan“. Nipplepeople do sada je nastupao na brojnim ljetnim festivalima kao što su EXIT, Hartera, Terraneo, Sea Star i zapažen je po vrlo posjećenim i energičnim nastupima.

Hrvatski elektro pop sastav iz Zagreba je nastao 2008. godine a prethodnu, 2017. godinu,  pamte kao veoma uspješnu u njihovoj dosadašnjoj karijeri upravo zbog fantastične obrade pjesme “Frka” Zdenke Kovačiček koja je osvojila brojnu publiku.

“Naša je namjera da nastavimo dobru tradiciju da različite generacije posjetitelja nađu svoje mjesto na Bedem festu. U tom smislu smo, uvažavajući činjenicu da je riječ o jako interesantnom i jako “rastućem” glazbenom sastavu i odlučili da ih uvrstimo na ovogodišnju listu izvođača te smo uvjereni da će se to pokazati kao pravi potez, na radost brojnih obožavatelja ovog mističnog benda”, priopćili su organizatori.