Manntra najavila koncertnu promociju hvaljenog albuma “Meridian”
12. ožujka 2018.
Music Box (9562 Članci)
Podijeli

Manntra najavila koncertnu promociju hvaljenog albuma “Meridian”

Prvi koncert ove godine pred domaćom publikom grupa Manntra održat će u petak 6.4. u zagrebačkom klubu “Katran”!

Ovo je prvi datum u Zagrebu nakon čak 2 godine te vjerojatno jedina prilika na predstojećoj turneji da Zagrebačka publika vidi ovaj bend.

“Jako se veselimo što imamo priliku konačno zasvirati u Zagrebu nakon skoro pa dvije godine. Ovaj koncert ujedno je i prvi koncert drugog dijela turneje i nestrpljivo iščekujemo da isprobamo sva nova oružja koja smo pripremili i sve ono što smo naučili do sad. Mislim da publika ima razloga za doći na koncert jer će osjetiti glasni i energični zvuk i sigurno otići doma s osmijehom na licu. Zato 06.04.2018. svi u Katran! pozvali su članovi Manntre.

Ulaznice za Manntrin koncert u Katranu 6.4. možete kupiti na blagajni kluba po cijeni od 30 kuna.

Nakon čak dvije uspješne turneje po Njemačkoj u sklopu njihovog Meridian Tour-a, Manntra zagrebačkim koncertom započinje drugi dio hvaljene turneje. Svi veliki i manji gradovi bili su stanica za ovaj energični bend pa su svoju prvu co-headlinersku turneju po Njemačkoj krajem prošle godine uspjeli dovršiti do kraja iznad očekivanja. Doma su se vratili puni dojmova, sretni zbog činjenice da glazba nema granica i ponosni što su svoj jezik uspjeli predstaviti publici kojoj je on potpuno nerazumljiv.

Ove godine svirat će na glavnoj pozornici kao bend koji zatvara Rockharz festival nakon legendarnih In Flamesa, a nakon toga ponovno kreće na festivalsku turneju po Njemačkoj.