Sve popularniji britanski glazbenik Calum Scott objavio debi album!
15. ožujka 2018.
Music Box (5937 Članci)
Podijeli

Sve popularniji britanski glazbenik Calum Scott objavio debi album!

Calum Scott objavio je debi-album „Only Human“, najavljen hit singlom „You Are The Reason“.

Novo izdanje donosi 11 pjesama u standardnom CD obliku te 14 u digitalnom deluxe izdanju, među kojima je i Calumova interpretacija dobro poznatog singla „Dancing On My Own“, švedske glazbenice Robyn.

Spomenuti singl „You Are The Reason“ broji više od 100 milijuna streamova, dok prateći videospot ima više od 63 milijuna pregleda, a dostupan je putem njegovog YouTube/VEVO kanala. Vrijedi spomenuti kako je istu pjesmu Scott snimio u duetu s Leonom Lewis, a video u svega tjedan dana broji više od 4 milijuna YouTube/VEVO pregleda.

Calum Scott na novom izdanju surađivao je s producentima kao što su Fraser T Smith (Adele, Ellie Goulding), Jayson DeZuzio, (Skylar Grey, Imagine Dragons), Oak Felder (Alessia Cara, Demi Lovato), Oscar Gorres (Taylor Swift, Britney Spears) te Phil Paul (Maroon 5). Također, s pisanjem tekstova pripomogli su mu Jon Maguire i Corey James Sanders.

Za mene „Only Human“ znači da se osjećaš ok u svojoj koži. Nadam se da ću ovim albumom ohrabriti ljude da prigrle svoje ‘ja’, tako da u svijetu bude malo manje straha, i mnogo više ljubavi.“ – Calum Scott o novom izdanju

Popis pjesama:
If Our Love Is Wrong
Give Me Something
Rhythm Inside
You Are The Reason
Come Back Home
Stop Myself (Only Human)
Dancing On My Own
Only You
Won’t Let You Down
What I Miss Most
Hotel Room
Good To You
Not Dark Yet
Dancing On My Own (Tiësto Remix)