“Fortress Made Of Ice” Slow Motion Suicidea dobila akustičnu verziju
22. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Fortress Made Of Ice” Slow Motion Suicidea dobila akustičnu verziju

Zagrebački Slow Motion Suicide nakon sjajnog spota za pjesmu “Fortress Made Of Ice” snimanog u New Yorku predstavljaju akustičnu verziju singla. Spot za akustičnu verziju pjesme snimili su u Tvornici kulture.

“Fortress Made Of Ice” autorski potpisuje pjevač benda Nikša Lovrinić, za spot su zaslužni Siniša Glogoški i Marin Kereša, a klavijature u spotu svira Fran Šokić.

Akustičnu verziju pjesme “Fortress Made Of Ice” planirao sam već odavno, a radi se o prvom u nizu akustičnih spotova koje ćemo objaviti uskoro. Htio sam ogoliti pjesmu i uz to dodati zvuk klavijature, a Tvornica mi se činila kao odličan izbor jer je velik i mračan prostor“, rekao je Nikša Lovrinić.

Originalni spot pjesme „Fortress Made Of Ice“ snimljen je u Dumbo četvrti Brooklyna u New Yorku.

Bend je početkom godine svirao na festivalu Brijačnica, a uskoro će objaviti nove koncertne datume za Hrvatsku i regiju. Slow Motion Suicide su dosad objavili četiri singla, “Castaway”, “Revolution”, “Fool on the Inside” i “Fortress Made of Ice”, a s prvog albuma će uskoro objaviti još jedan singl prije nego krenu s predstavljanjem novih pjesama.

Slow Motion Suicide je i sve popularnije ime na domaćoj i regionalnoj sceni. Prošle godine nastupali su na festivalima diljem regije uključujući INmusic festival, Exit, Demofest, Toochepin, a odradili su i brojne samostalne svirke. Album prvijenac objavili su krajem 2016. Godine, a možete ga poslušati na njihovoj Bandcamp stranici.

Foto: Nikola Knežević