“Samo da znaš” novi singl i videospot benda Ti, ja i moja mama
23. ožujka 2018.
Music Box (9664 Članci)
Podijeli

“Samo da znaš” novi singl i videospot benda Ti, ja i moja mama

Nakon odličnog debitantskog EP-a “Gurni me u valove”, zagrebački bend Ti, ja i moja mama predstavlja singl i videospot “Samo da znaš”.

Pjesma govori o rastanku, a riječ je o drugom najavnom singlu s albuma “Teška kao dno”, čiji se izlazak očekuje u jesen 2018. “Samo da znaš” će Ti, ja i moja mama premijerno izvesti uživo u subotu, 24. ožujka u zagrebačkom klubu Tvornica kulture, gdje će nastupiti u sklopu “Tuluma 23”. Uz Ti, ja i moja mama sviraju grupe Gretta i Ljetno kino.

Spot “Samo da znaš” je snimljen ove veljače na brodu Postira, linija Dubrovnik – otok Šipan, a autorica pjesme i videospota, Ana Opalić, kaže: “Samo da znaš pjesma je o rastanku, aranžmanom i produkcijom pjesme trudili smo se postići nostalgičan ugođaj. Zato smo za snimanje spota odabrali mali, stari brod Postira koji vozi lokalnu liniju Dubrovnik- Šipan. Atmosfera na brodu sugerira prošlost, nešto izgubljeno za čim čeznemo. Za vrijeme snimanja spota bilo je neobično hladno i na okolnim brdima padao je snijeg, što se izvrsno uklopilo u atmosferu pjesme i spota.”.