Porinom nagrađeni Chui i Josipa Lisac dolaze u Vintage Industrial Bar
25. ožujka 2018.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Porinom nagrađeni Chui i Josipa Lisac dolaze u Vintage Industrial Bar

Zvijezde ovogodišnjeg dodjele Porina, Chui i Josipa Lisac, najavili su nastup u Vintage Industrial Baru u četvrtak, 26. travnja s početkom u 21 sat i 30 minuta. 

Nemojte propustiti poslasticu u formi genijalnog Chuia, benda koji zadnjih par godinu samo raste i realizira apsolutno odlične projekte, a s kojima će nastupiti i hrvatska glazbena diva Josipa Lisac. U intimnoj atmosferi Vintage Industriala, ovo bi mogao biti koncert sezone Savske 160. Grupa Chui i Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije dobili su ovogodišnji Porin za najbolji album jazz glazbe “Chui ovu glazbu” producenta Igora Geržine, dok je Josipa Lisac dobitnica statue za najbolju žensku vokalnu izvedbu pjesme “Tebi putujem” u suradnji s grupom Chui, koji je pak dobio nagradu za najbolju izvedbu jazz glazbe za skladbu “Punch” u izvedbi s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije.
Chui se sada vraćaju još jači u Vintage Industrial Bar i ovaj put će na pozornicu izvesti i Josipu Lisac. 

Od zadnjeg gostovanja Chui je ostvario mnogo zapaženih uspjeha. Nastupili su na INmusicu, Dimensionsu, Eurosonic Noorderslagu, Mentu, u Lisinksom i Sava centru u Beogradu, objavili pjesmu s Josipom Lisac koju su mnogi proglasili pjesmom godine, snimili dvostruki album “Chui ovu glazbu” s Jazz orkestrom HRT-a koji su mnogi pak proglasili albumom godine i album im nosi 5 nominacija za diskografsku nagradu Porin. Album je nominiran i za IMPALU europsku nagradu za najbolji nezavisni album. 

Nakon rasprodanog velikog pogona Tvornice kulture s Jazz orkestrom u Vintage dolaze s jedinom i neponovljivom Josipom Lisac s kojom će izvesti zajedničku pjesmu “Tebi putujem”, a pripremaju i još poneko iznenađenje.

Ulaznice će biti uskoro u pretprodaji u Vintageu i Dirty Old Shopu po cijeni od 50 kuna. Na dan koncerta cijena je 65 kuna.

Foto: Anastazija Vržina