Igor Delač predstavio prvi pop singl i u spotu ugostio brojne slavonske glazbenike
27. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Igor Delač predstavio prvi pop singl i u spotu ugostio brojne slavonske glazbenike

Pjesma „Budan“ novi je singl Igora Delača s kojim se ovaj put predstavlja u sasvim novom i drugačijem glazbenom stilu, koji će biti pravo iznenađenje i koji donosi potpuni zaokret u njegovoj glazbenoj karijeri. 

Velika promjena u obliku svježeg i modernog pop zvuka rezultat je suradnje s autorsko-producentskim timom „Hit Factory“  i izdavačkom kućom Croatia records s kojom je Igor nedavno potpisao višegodišnji ekskluzivni ugovor. Tekst pjesme potpisuje naša poznata TV voditeljica, Uršula Tolj, dok su za zaraznu glazbu, radiofoničan aranžman i modernu produkciju zaslužni Miroslav i Ivan Zečić (Hit Factory).

„Moram vam otkriti da sam čekajući  na izlazak mog novog singla bio doista nestrpljiv i uzbuđen kao nikada prije. Sada ponovo osjećam onaj isti mladenački zanos i entuzijazam s početka karijere i zaista želim dati sebe i više od 100 %, kako bih slušateljima iskreno i na pravi način prenio svu ovu energiju i emociju koju osjećam. Moja nova glazbena priča na neki način predstavlja povratak glazbenim korijenima i onome što najviše volim, ali ovaj put u modernoj pop produkciji za koju je zaslužan mladi i izuzetno talentirani producent Ivan Zečić.  Za sve one koji su navikli na moj dosadašnji rad to će biti mali, nadam se pozitivan šok, a za sve koji me znaju još iz doba prije grupe „Prva liga“, to će biti jako ugodno iznenađenje.” – rekao je Igor Delač.

Ono što ovu pjesmu čini posebnom i drugačijom od drugih je činjenica da je pjesma „Budan“ prvi dio „Trilogije o ljubavi“. Riječ je o tri pjesme koje su povezane ne samo pričom i tekstom, već i glazbom, tako da sam kraj pjesme „Budan“ ujedno otkriva i početak sljedeće pjesme koja će se zvati „Ljubav“.  Trilogiju će u istom stilu zaokružiti pjesma „Istina u tami“ čiju objavu planira krajem godine.

Snimanje spota za pjesmu „Budan“  trajalo je dva puna dana i odvijalo se na više lokacija u Zagrebu, Županji i Osijeku. Spot je režirala glumica Nevena Vukes (ex. Ristić), a interesantno je da se u spotu osim dobro nam znane osječke glumice Ivane Soldo Čabraja pojavljuju brojna poznata lica glazbene scene i to Pero Galić (Opća opasnost), Mario Roth (grupa Vigor), Goran Bošković (Fluentes), Marko Vukes, kao i mlada, popularna glumica Mia Valentić Anočić, te naša poznata TV voditeljica Uršula Tolj.