ZAVRŠENE PRIJAVE: Na 11. Demofest želi 458 demo bendova
5. travnja 2018.
Music Box (7891 Članci)
Podijeli

ZAVRŠENE PRIJAVE: Na 11. Demofest želi 458 demo bendova

Na pozornicu Demofesta u Banjoj Luci se ove godine želi popeti 458 demo bendova s područja cijele ex-Yu, što govore rezultati nedavno završenog natječaja najpoznatijeg i najvećeg festivala demo bendova na Balkanu.

Najveći broj prijavljenih demo bendova je iz Srbije i Hrvatske, kao i BiH, te nešto manje iz Slovenije, Makedonije i Crne Gore.

“Kako smo već navikli, posljednjih dana nam je stigao naveći broj prijava, a sada nas čeka posao na njihovom razvrstavanju. Nakon toga, validne i potpune prijave za eventualni nastup u Banjoj Luci, gdje će 11. godinu zaredom biti održan Demofest, putuju do članova našeg stručnog žirija na preslušavanje i ocjenjivanje”, kaže Brankica Raković, PR direktor Demofesta.

Iz Demofesta dodaju da će rezultati natječaja i imena članova žirija biti poznati u lipnju, a bit će objavljeni na službenoj stranici festivala www.demofest.org, te Facebook stranici.

“Pošto smo uspješno okončali prvi dio ovogodišnje komunikacije, uskoro očekujte i prva imena revijalnog programa Demofesta”, navodi Raković.

Ovogodišnji Demofest će biti održan od 19. do 21. srpnja na prostoru tvrđave Kastel u Banjaluci.