Goran Bare & Majke vraćaju se u Tvornicu kulture nakon skoro tri godine
2. ožujka 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Goran Bare & Majke vraćaju se u Tvornicu kulture nakon skoro tri godine

Veliki Goran Bare i Majke vraćaju se u Tvornicu kulture nakon gotovo tri godine, a u klub u Šubićevoj dolaze u subotu, 23. travnja 2022.

Nastup u Tvornici bit će prvi samostalni zagrebački koncert Bareta i Majki nakon tri furiozna i rasprodana nastupa u dvorištu ALU-a u svibnju prošle godine. Tada su sve te dane pokazali zašto su Bare i bend i dalje jedan od najtraženijih rock bendova u regiji kojima su lice koncerti jedan od najvećih aduta.

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća je s Majkama zaslužan za najvažnije himne rock antologije te je spojio generacije fanova. I ovoga puta će Bare i njegova banda provesti publiku kroz prebogati katalog rock klasika sa svog repertoara.

Među njima su i najvažniji momenti karijere poput “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Fantastična vatra“, „Krvarim od dosade“, „Put ka sreći“, „A ti još plačeš“, „Vrijeme je da se krene“, „Grešnik“ ili „Teške boje“ i drugi neizostavni dijelovi kompletne naše rock povijesti.

Neumorna rock ikona konstantno dobiva priznanje za svoj rad, kao što je i prošlogodišnji Porin za najbolju izvedbu grupe s vokalom za singl “Rođen za suze”, a popunjeni koncertni kalendar samo govori o kutnom status koji uživa.

Ulaznice po cijeni od 100 kn kreću u prodaju u četvrtak 3. ožujka na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr, te i lokacijama Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius Ako ih ostane, na dan koncerta njihova cijena će iznositi 120 kn.

Foto: Manuel Perlić