Massimo rasprodao Šibenik, dodan još jedan koncert na sv. Mihovilu
18. travnja 2018.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Massimo rasprodao Šibenik, dodan još jedan koncert na sv. Mihovilu

U samo tri tjedna planulo je preko 1000 ulaznica za koncert Massima 27. srpnja na jednoj od najljepših pozornica u Hrvatskoj, onoj na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku.

Zbog velikog interesa dodan je još jedan koncertni datum, dan kasnije 28. srpnja. S pravom je naš omiljeni pjevač procijenio da ljetnu turneju 2018. treba započeti u Krešimirovom gradu koji ga je, kao i prije tri godine, dočekao s velikim oduševljenjem. I tada je Massimo rasprodao dva koncerta na svetom Mihovilu, ali nitko nije mogao ni zamišljati da će se sada ulaznice za prvi kocert rasprodati čak tri mjeseca prije nastupa. Za to treba zahvaliti ponajprije šibenskoj publici, ali i prekrasnom mjestu pod zvjezdama, tvrđavi sveti Mihovil koja je savršena kulisa za Massimov senzibilan izričaj.

U Šibeniku se događala hrvatska glazbena povijest i još uvijek se događa. Šibenska je publika navikla odabirati ono što im najviše odgovara i njihovi kriteriji su uvijek bili vrlo visoki, tako da se stvarno osjećam počašćeno što ću nastupiti na tvrđavi sv. Mihovila – izjavio je Massimo o početku svoje ljetne turneje.

Nakon nastupa u Šibeniku Massima očekuje večer za pamćenje u još jednoj predivnoj tvrđavi – pulskom Kaštelu u utorak, 14. kolovoza. Tri dana kasnije, u petak 17. kolovoza, u provodu pod zvjezdanim nebom uživat će publika u Opatijina tamošnjoj Ljetnoj pozornici. Nakon koncertnog proputovanja jadranskom obalom ovog ljeta Massimo se 14. rujna vraća u Zagreb gdje na Šalati priprema spektakl pod otvorenim nebom.

27.07. – Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik – RASPRODANO
28.7. – Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik – NOVI DATUM!
14.08. – Kaštel, Pula
17.08. –  Ljetna pozornica, Opatija
14.9. – Šalata, Zagreb

ULAZNICE su dostupne na prodajnim mjestima sustava Eventim, online putem eventim.hr i u Aquarius Music Shopovima.
Za drugi šibenski koncert (28.07.) u prodaju je puštena ograničena količina ulaznica po još uvijek povoljnijoj cijeni. Nakon rasprodaje tog ograničenog kontingenta cijena ulaznica bit će 30 kn skuplja. Najpovoljnije ulaznice za koncert u Puli i Opatiji u prodaji su do 15. lipnja, a za koncert u Zagrebu do 30. lipnja.

Foto: Mario Gučak Andromak