Primavera Sound objavio i gastronomski line up gdje su Michelinove zvjezdice normalna stvar
22. travnja 2018.
Music Box (6712 Članci)
Podijeli

Primavera Sound objavio i gastronomski line up gdje su Michelinove zvjezdice normalna stvar

Kuhari Diego Guerrero, Eduardo ‘Lalo’ García i Douglas McMaster predvode line up restorana u Parc del Fòrumu s menijima koji ostavljaju svakog posjetitelja bez daha.  

Najbolji street food restorani u Barceloni, paelle restorana Kauai  of Gava i tradicionalni food kamioni dio su gastronomskog line up cateringa koji se sastoji od šarolikih paleta ukusa. Tako Primavera Sound kao jedinstveni festival na svijetu nudi, osim vrhunske glazbe, savršenog mjesta za odmor i spavanje, opskrbe tekućinama nudi i  mogućnost kušanja raznovrsne hrane, možda netipične za koncerte i festivale. Kako festival 18 godina traži glazbenu jedinstvenost,  toliko godina je u potrazi za Primmmaverom, novim  gastronomskim programom festivala te time žele srušiti poznati kliše da se na festivalima ne jede dobro. Gastronomsko-kulinarski užitak, tako se najbolje može opisati boravak na Primaveri u Barceloni. 20 restorana iz grada će se nakratko premjestiti i na festivalsku lokaciju u Casa Primaveri, bivšem Cafe del Maru te će svakoga dana nuditi različitu hranu i menije.

Tako će se moći uživati u hrani restorana koji imaju Michelinove zvjezdice, hrani nekih od najboljih kuharskih majstora Španjolske i Europe, ali i u koncertima nekih od najboljih svjetskih glazbenih imena. Kud ćeš bolje – zadovoljne i uši i stomak.

Gastronomski line up raspoređen je na 4 dijela, Pop up restorane s gurmanskim menijem, Paelle poznatog restorana Kauai da Gava, Street food restorane i Food kamione. A ono po čemu je opet festival jedinstven, svi ostaci hrane će biti prikupljeni i donirani u Banku hrane. Prošle godine skupljeno je više od 460 kilograma hrane.

Stoga, osim Primavere, možete posjetiti i Primmmaveru. Festival glazbe i hrane!