Tony Cetinski oduševio prepun Sava Centar – pridružio mu se i otac Mirko
29. travnja 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Tony Cetinski oduševio prepun Sava Centar – pridružio mu se i otac Mirko

Koncertom u Sava centru u Beogradu u četvrtak, 26. travnja, Tony Cetinski potvrdio je ljubav koja godina vlada između njega i beogradske publike.

Euforični i do posljednjeg mjesta ispunjeni Sava centar, u zanosu je dočekao Tonyja, koji je zauzvrat priredio glazbeni show za pamćenje. Bila je to savršena prigoda za predstavljenje novog, najprodavanijeg albuma ‘Kao u snu’, ali i drugačijeg, akustičnog zvuka, kojeg zajedno sa svojim bendom i gudačicama, koje od milja sve skupa zove TonyCorchestra, njeguje već duže vrijeme.

Energičan, nasmijan, humorističan, Tony je gotovo tri sata nizao hitove, a okupljeni ni u jednom trenutku, nisu prestajali pjevati i plesati. Obožavatelji su jednostavno uživali u čarobnoj večeri jer Toniju nije bilo teško spustiti se među njih, fotografirati se ili pozdraviti. Poseban trenutak bio je, kada je spontano iz prvih redova na pozornicu izveo malu djevojčicu i zaplesao sa njom. Preplavljena emocijama, publika je dočekala izvedbu pjesme ’23. prosinac’, te na jedinstven način s upaljenim mobitelima u gotovo potpuno mračnoj dvorani, dodala posebnu čar, spomenutom trenutku.

Koncert je imao još dva iznimna glazbena vrhunca, prvi kada se Tonyju pridružio otac Mirko Cetinski, pri čemu se zajedno otpjevali ‘O Sole Mio’, na opće oduševljenje dvorane. Uz to, Tony je zajedno s Marko Kutlićem izveo duet ‘Lagana nas mala’, a Marko je beogradskoj publici predstavio i svoje dvije uspješnice ‘Srce se spasilo’ i ‘Usne tvoje’.

‘Iznimno srčana publika, a večeras sve ponavljamo još jednom za TV gledatelje’, istaknuo je nakon nastupa sretni i zadovoljni Toni, a sve skupa zbog ovelikog interesa obožavatelja, ponovit će večeras na drugom koncertu, što je rezultat kojim se rijetki glazbenici mogu pohvaliti.

Foto: Željka Dimić