Living Room Sessions spario Volanda Le Mata i Gordanu Marković
30. travnja 2018.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Living Room Sessions spario Volanda Le Mata i Gordanu Marković

Za kraj svibnja, točnije 30., Vintage Industrial Bar je spremio još jednu epizodu besplatnog programa Living Room Sessions u kojem će vještine, emocije i znanja ukrstiti dvoje izuzetnih mladih glazbenika – Voland Le Mat i Gordana Marković (Auguste). 

Njegov „Svijet tišine“ tjera vas da zaronite duboko u svoju nutrinu, kad kaže „Nije fer“ spremno kimnete glavom i zaljuljate se u ritmu, a za njegov „Nigredo“ ne treba vam prijevod – jednostavno ga osjećate. On je Voland Le Mat i svojim je „Faustopojkama“ prije punih 9 godina osvojio uši svoje publike koja ga od tada vjerno prati na nastupima. Momir Oljača, kantautor koji na potrebnoj distanci drži „đavla i ludu“ trenutno ponovno aktivno radi na novom materijalu, a u narednim tjednima čut ćemo kako to zvuči kad „Ideš s njim“. Spot je već snimljen.

Foto: Josip Ninković

Ona je Gordana Marković, polovica dua Auguste i kantautorica iz Zagreba, pjevačica u HRT-ovoj emisiji A-strana koja trenutno radi na svojim prvim solo pjesmama. Publika ih je imala prilike čuti samo jednom do sada – u KSET-u krajem veljače kada je Gordana nastupila kao predizvođačica upravo Voland Le Matu. Usto mu je na pjesmi „Nigredo“ otpjevala i prateće vokale pa ovo dvoje izvođača zapravo veže i više nego što je na prvi pogled vidljivo.

Kombinacija je provjerena, a kako to zvuči kada Momir i Gordana ukrste gitare možete poslušati na novom izdanju Living Room Sessiona.

Foto: Filipa Beroš