Block party uz Bolesnu braću i crtanje grafita u Vintage Industrialu
9. svibnja 2018.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Block party uz Bolesnu braću i crtanje grafita u Vintage Industrialu

Udruženi prijateljski festivali Ferragosto JAM i Graffiti na gradele ovog petka, 11. svibnja, organiziraju treći Block party u prostorima Vintage Industrial Bara kao uvod u svoja predstojeća izdanja.

Cjelodnevno druženje uključit će popodnevno crtanje grafita, DJ nastupe, zabavne nagradne igre, a kulminirat će velikim večernjim koncertom hip hop majstora Bolesne braće.

Zagrijavanje počinje prigodno kao svojevrsni afterwork party u 18h kada će mladi street art umjetnici oslikavati predvorje kluba i time u Zagreb donijeti dašak onog što njeguje i srčano promovira Graffiti na gradele, ljetni festival smješten u Bolu na Braču. Uz DJ nastupe Kune i Olivera koji će dizati atmosferu svojim plesnim funk, hip hop i srodnim ljetnim zvucima, posjetitelji će na terasi kluba imati prilike kroz zabavne igre kao što su beer pong i stolni tenis osvojiti nagrade – od ulaznica za Ferragosto JAM pa sve do merch materijala oba festivala.

U 21h zabava se iz dvorišta prebacuje u klub gdje će prije Bolesne braće nastupiti energični zagrebački producent i MC brojnih klupskih večeri, Tone Tuoro a.k.a. Tony Brøwn. Iza sebe ima već nekoliko EP izdanja, a nedavno je na recentnom „A Trip 2 London“ EP-u predstavio zaokret u svom inače prepoznatljivom Golden Age Hip Hop zvuku uz elektroničku produkciju. Kroz glazbenu karijeru, nastupao je na najvećim domaćim festivalima i surađivao s imenima kao što su Kandžija, Remi, Filip Motovunski te mnogi drugi.

Originalni i neukrotivi hip hop dvojac Bolesna braća kreatori su popularnih likova Looke i Borne koji su svojim dogodovštinama uzurpirali scenu s početka novog milenija. U vrijeme kad su im žanrovski kolege briljantno secirali socijalne teme, kriminal i siromaštvo, Bizzo i Baby Dooks privlačili su pozornost vedrijim pristupom, catchy beatovima i pomaknuto šaljivim rimama. Hitovima „Čiča miča“ i „Lovačke priče“ upisali su se u legende hip hopa koje su jednako voljeli radio i televizija te urbana klupska publika. Kroz cijelu karijeru isticali su se originalnim stilom, genijalnim idejama i odličnom produkcijom. Najavljeni nastup u Vintageu, prvi je u Zagrebu nakon dvije godine koncertne pauze u metropoli, a uslijedit će mu i onaj festivalski, na ovogodišnjem Ferragosto JAM-u koji se održava na Orahovačkom jezeru od 1. do 5. kolovoza.

Satnica Block partyja:
18:00 crtanje grafita, popodnevno druženje, DJ nastupi Kune i Olivera
21:00 ulaz u klub
22:00 Tone Tuoro
22:45 Bolesna braća
00:30 after uz Kunu i Olivera

Ulaznice
U ponudi su ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kn. Na ulazu će trebati izdvojiti 65 kn. Pretprodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop (Tratinska 18)
    • Vintage Industrial Bar (Savska 160)

Ferragosto JAM 11
1 – 5. kolovoza 2018.
Orahovačko jezero
trenutno najavljen lineup: Tram 11, PipsChips&Videoclips, Hladno pivo (Old School & Greatest Hits), TBF, Jinx,  Zabranjeno pušenje, Krankšvester, Bolesna braća, Mašinko, Bad Copy, Zdenka Kovačiček, Chui, Sassja, Šank, Svemirko, Maja Posavec, High5, Gužva u 16-ercu, J.R. August, Bojana Vunturišević, Killed A Fox, Bruto Geto, Knutov Kofer, Marin Ivanović Stoka (predstava Stara škola kreka – iz tame u svjetlo),…

Graffiti na gradele
26. – 28. srpnja 2018.
Bol, Brač
trenutno najavljen lineup: High5, KUKU$ Klan, Vojko Vrućina, Oliver, Tikach, VRH
trenutno najavljen graffiti lineup: FLYING FÖRTRESS (GER)