Deseto izdanje Toochepina kao nikad do sad
25. kolovoza 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Deseto izdanje Toochepina kao nikad do sad

Toochepin je mali rock festival dobre nade koji već deset godina dovodi brojna glazbena imena u Tučepi, ne samo iz Hrvatske, već i šire.

U organizaciji općine Tučepi, začetnik ovog festivala je dugogodišnji glazbeni urednik Radija Makarska Rivijera Zoran Spajić koji ističe kako su Toochepin i Tučepi postali “sidrište rock and rolla”.
Na svoj osebujan način Zoran Spajić vas poziva na Toochepin:

“Respekt gospodo! Jeste li dobro? A i trebali bi biti, s obzirom da glazba, poput vode, pronađe put i pozornicu na epidemiološkoj sceni. Usprkos zabranama ipak se kreće. Kreće se i ponavlja, poput malog rock festivala dobre nade festivala Toochepin koji se ove godine održava po jubilarni 10. put u sidrištu rock & rolla u tučepskoj lučici u četvrtak 26. kolovoza s početkom u 20:00. Primijetili ste promijenili smo dlaku, pardon, vrijeme, ali nismo ćud, pardon, naviku. Ove godine trajemo jedan dan i predstavljamo vam četiri respektabilna imena s hrvatske pop rock scene.”

Festival otvaraju Ljetno kino, slijedi indie atrakcija BluVinil, zatim headliner Mayales, te riječki electro rock estetičari The Siids.

Toochepin će se održati uz poštovanje svih epidemioloških pravila, a ulaz je kao i uvijek slobodan.

Foto: Boris Ščitar