Backstreet’s Back – alright!!!
18. svibnja 2018.
Music Box (11025 Članci)
Podijeli

Backstreet’s Back – alright!!!

Vjerovali ili ne, 25 godina je prošlo od kad su se na glazbenoj sceni pojavili Backstreet Boys. A da je baza fanova još jaka, pokazuju i oduševljene reakcije na novi singl objavljen u četvrtak, 17. svibnja. BSB su objavili “Don´t Go Breaking My Heart” !

Spot su režirali njihovi dugogodišnji suradnici Rich + Tone. “Iste minute kada smo čuli pjesmu, znali smo da je posebna”, kaže Kevin Richardson. BSB će nastupiti u New Yorku (Central Park) 13. srpnja, a najavljeno je još nekoliko koncerata. Potpisali su za RCA Records, surađuju s novim i mladim producentima te su okruženi odličnom energijom i kreativnošću što se vidi i na odličnom novom singlu:

“Naradili smo se u 25 godina”, kaže AJ McLean “Uz podršku RCA i naših suvremenika, znamo da ćemo nakon dugo vremena nastupati za fanove, stare i nove. Imamo osjećaj ko da smo tek počeli.”

“Don’t Go Breaking My Heart” je napisao Stephen Wrabel (Ellie Goulding), a producirali su ga Stuart Crichton (Kesha) i Jamie Hartman (James Bay). Podsjetimo se Backstreet Boys su jedna od najuspješnijih grupa u glazbenoj povijesti –najprodavaniji boy band u povijesti!