Perspektivni Cubies predstavili novi singl uoči nastupa na INmusicu
22. svibnja 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Perspektivni Cubies predstavili novi singl uoči nastupa na INmusicu

Mladi producentski duo Cubies predstavlja svoj drugi singl “Kada bi svi” za koji su snimili i video spot. Već nakon prvog singla pokupili su pohvale kritike i publike, a drugim singlom nastavljaju u jednakom tonu. Sam bend potpisuje cijelu pjesmu, a za miks i mastering je zasluđan Srđan Sekulović Skansi.

“Prvo smo napravili glazbu i u našem studiju snimili matricu i instrumente, a posebno vrijeme smo posvetili tekstu. Tekst pjesme nam je važan, oboje se nalazimo u njemu. Govori o vjeri u tu jednu osobu i njenu neiskvarenu ljubav, unatoč svijetu u kojeg sumnjamo i u kojeg smo razočarani. Namjerno smo htjeli da JJ snimi svoj glas, jer je Zimi bilo ljepše da muška osoba pjeva o takvim osjećajima”, ističu iz benda.

Lucija Beden, Iva Jerković, Mada Peršić, Zlata Terzić, Tara Thaller, Luka Galešić i Andrija Tomić glumili su u spotu za koji režiju potpisuje Jakov Nola. Video je snimljen u klubu Masters.

Cubies su nedavno u zagrebačkom klubu Vinyl predstavili svoj autorski rad publici, a uskoro ih imamo priliku poslušati i na našem najvećem open air festivalu, INmusicu. Bend će na INmusicu nastupiti u srijedu, 27. lipnja, a pozornicu će dijeliti s najvećim imenima aktualne svjetske rock scene.

Foto: Nina Šturlić