Ljetna šema u Donji Miholjac dovodi Elemental, Kandžiju i Harvo Jay
23. svibnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ljetna šema u Donji Miholjac dovodi Elemental, Kandžiju i Harvo Jay

U Donjem Miholjcu, 29. lipnja, održat će se prva Ljetna šema. Riječ je o projektu iza kojeg stoji Klub mladih Donji Miholjac, a ugostit će tri glazbena imena: Elemental, Kandžiju i Gole žene te Harvo Jay.

Udruga Klub mladih Donji Miholjac, kao nositelj navedenog projekta, već je ranije kroz nekoliko događanja radila na podizanju socijalne svijesti te približavanju alternativnog sadržaja svim generacijama. Demokracija i mladi, Znanjem protiv ovisnosti, Mladi u lokalnoj zajednici, Prva hrvatska Star Trek i NLO konvencija, koncerti raznih izvođača te likovne radionice samo se neki od događaja preko kojih članovi Kluba žele doprijeti do sugrađana i aktivirati ih da budu dio zajednice. Približavanje alternativnog sadržaja široj publici, širenje ideje jednakosti u društvu te poticanje kreativnog stvaralaštva glavni su ciljevi projekta.

Kako bi u tome i uspjeli organizirali su koncerte Elementala (ZG), Kandžije i Golih žena (ZG/OS) te Harvo Jaya (OS). Grupe su etablirane na hrvatskoj alternativnoj sceni, što dokazuju  nastupima na raznim festivalima poput Hoomstocka, Ferragosto Jama, Exita…. Svoju kvalitetu također potvrđuju suradnjom s većinom kvalitetnih i vodećih regionalnih hip-hop izvođača (Tram11, Edo Maajka, Bad Copy), ali i ostatkom regionalne rock i jazz scene (Goranom Baretom, Matijom Dedićem…).

Za jednu ulaznicu bit će potrebno izdvojiti 40 kuna u pretprodaji te 60 na dan koncerta.

Foto: Tin Bedenko