Zaprešić Boysi imaju prvu pravu navijačku pjesmu za SP u Rusiji!
22. svibnja 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Zaprešić Boysi imaju prvu pravu navijačku pjesmu za SP u Rusiji!

Kada Zaprešić boysi objave pjesmu Hrvatska zna da se sprema nešto veliko. A ima li većeg događaja od Svjetskog nogometnog prvenstva uz koje naš narod i Hrvatsku nogometnu reprezentaciju vežu najljepše uspomene i s kojim dolaze velika očekivanja.

Bend koji je svojim navijačkim himnama „Srce vatreno“, „Samo je jedno“ i „Neopisivo“ ujedinio Hrvate, srcem je napisao, a dušom otpjevao novu budnicu „Igraj moja Hrvatska“ koja će biti dostojna glazbena kulisa SP-a u Rusiji jer odzvanja ponosom te zorno dočarava onaj uzvišeni osjećaj, emociju i privrženost kada se prati najdraža repezentacija.

Priča je to o odrastanju djece u svim gradovima, naseljima i krajevima Lijepe naše koja su odgajana u domoljubnom duhu gajeći ljubav prema Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Pjesmu autorski potpisuju Marko Novosel, Bojan Šalamon Shalla te renomirani hrvatski autor Ante Pecotić koji se odlično snašao u ovoj, za njega novoj, navijačkoj priči. Zaprešić boysi ovom pjesmom momcima iz nacionalne vrste žele dati dodatni motiv na terenu i poručiti da su uvijek uz njih, a svom narodu darovati navijačku himnu koju će mnoge generacije nositi u srcu.