I Goran Bare & Majke dolaze u dvorište ALU-a
21. travnja 2021.
Music Box (9664 Članci)
Podijeli

I Goran Bare & Majke dolaze u dvorište ALU-a

Veliki Goran Bare i Majke dolaze u četvrtak 27. svibnja u dvorište Akademije likovnih umjetnosti u Ilicu 85.

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare i njegov prepoznatljivi glazbeni potpis osvojili su generacije fanova. Kroz više od tri desetljeća stvorene su najvažnije himne rock antologije, poput “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Fantastična vatra“, „Krvarim od dosade“, „Put ka sreći“, „A ti još plačeš“, „Vrijeme je da se krene“, „Grešnik“ ili „Teške boje“.

Bare i Majke provest će publiku kroz prebogati katalog rock klasika sa svog repertoara. Bit će ovo prilika čuti i singl “Rođen za suze”, kojim se najavljuje novi studijski album planiran ove godine, a koji je nominiran za Porina u kategorijama za pjesmu godine i najbolju izvedbu grupe s vokalom. Prošlu godinu Bare i Majke zaokružili su s Rock&Off Iskonovom nagradom publike, što samo još jednom potvrđuje status koji uživa ova neumorna rock ikona.

Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH, a broj ulaznica ograničen je na 390.

Ulaznice po cijeni od 130 kn kreću u prodaju u četvrtak 22. travnja u 09:00 sati. Ako ih ostane, na dan koncerta njihova cijena će iznositi 150 kn.

Foto: Ivica Drusany