Pobjegnite od gradskih vrućina u glazbenu gastro bajku dvorca Oršić!
23. svibnja 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Pobjegnite od gradskih vrućina u glazbenu gastro bajku dvorca Oršić!

Koncerti, kazališne predstave, međunarodni festival tamburice i folklora, okusi Gupčevog kraja odličan su spoj s izletima i kupanjem na bazenima.

Ljeto nam je pred vratima i već mnogi pomišljaju kako da pobjegnu od gradske žege. Vjerovali ili ne, odmah iza Medvednice, u prekrasnom atriju Dvorca Oršić u Gornjoj Stubici nudi se bogati glazbeno-kazališni program začinjen pravim domaćim delicijama, koje možete povezati s izletima u prirodu ili kupanjem. Uživajte u okusima i mirisima​ najboljih štrukla u Zagorju i mesu iz banjice ​u odličnim restoranima s pravim zagorskim specijalitetima.

Manifestacija Ljeto u dvorcu Oršić traje od 15. lipnja do 17. srpnja 2018. i održavat će se u osam termina. Barokno zdanje idealan je prostor za uživanje u toplim ljetnim večerima, u kojima posjetitelje očekuju glazbeni nastupi, Međunarodni festival tamburice i folklora, kazališne predstave pa i večer posvećena bluesu. Festival sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa zasigurno je pravo kulturno i gastro osvježenje. Ono što je interesantno i za sam grad Zagreb je da je idealna kombinacija spajanja dnevnog izleta s gastro delicijama Gupčevog kraja i raznovrsnim kulturnim programom.

Pa idemo redom, ono što trebate je samo izabrati dan za izlet i spojiti ga s programom koji vam odgovara, te doći i uživati u raznovrsnoj ponudi kulturno-zabavnog programa.

 15.6. (petak)
21:00  koncert grupe Detour

17.6. (nedjelja)
21:00  Kerekesh teatar – predstava “Oćeš nećeš, doktor”

23.6. (subota)
21:00  Blues night by Nothing Toulouse (Krešo Oremuš – usna harmonika, Eduard Jimmy Matešić – gitara i vokal, Robert Vnuk – gitara i vokal)

29. – 30.6. MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA I TAMBURE

1.7. (nedjelja)
21:00  koncert Nine Kraljić

7.7. (subota)
21:00  teatar Exit – predstava “Pluća” (Amar Bukvić i Jadranka Đokić)

17.7. (utorak)
21:00  Ethno Croatia

Cijena ulaznice za svako događanje u pretprodaji je 40,00kn a na dan događanja 50,00kn osim za Festival tambure i folklora i Ethno Croatia, za te sadržaje je ulaz slobodan. Važno je napomenuti  kako će u slučaju kiše program preseliti u Dom kulture Donja Stubica.