Tiësto, Dzeko, Preme i Post Malone u novom singlu – “Jackie Chan”
23. svibnja 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Tiësto, Dzeko, Preme i Post Malone u novom singlu – “Jackie Chan”

Grammyem nagrađeni i multiplatinasti DJ i producent – Tiësto, predstavlja novi singl, nastao u suradnji s vrlo zvučnim glazbenim imenima!

„Jackie Chan“ novi je singl koji nam dolazi iz njegove glazbene radionice, a kojeg uz njega produkcijski potpisuje i kanadski DJ i producent Dzeko (Dzeko & Torres). Svoj novi dance-hit upotpunili su hip-hop elementima, pri čemu su za suradnju odabrali vrlo zvučne goste – za vokalne dionice zaslužni su Post Malone i Preme.

„Pjesma Jackie Chan nastala je spontano. Dzeko i ja smo prijatelji s Post Maloneom već neko vrijeme, a kada smo u Las Vegasu upoznali Premea, otkrio nam je vokalne dionice na kojima su on i Post radili, što je bila savršena prilika da ostvarimo suradnju. Jako sam sretan što ovo predstavljamo svijetu, vjerujem da smo kreirali ljetnu himnu“, otkriva nizozemski producent.

I u novom singlu Tiësto se nastavlja poigravati kombinacijom različitih popularnih žanrova, a pjesma nasljeđuje iznimno uspješan singl „BOOM“, koji je do sada ostvario više od 100 milijuna streamova.